Leksikon d.o.o. - Podgorica

 
Izrada sajta - Dubai d.o.o. - Cetinje PDF Štampa El. pošta

Dubai d.o.o - CetinjeWeb Design

www.dubaict.me

PHP - CMS, MySql

Projektni zadatak je bio: programiranje, dizajn, seo...

Sajt sadrži automatski prevodilac, google maps modul, brojač posjeta, rss news modul, anketu, modul za analitiku, linkove...

Izrada sajta za Dubai d.o.o. Cetinje

Preduzeće „Dubai“ Cetinje osnovano je 1993 godine, na Cetinju ul. Dečanska br.2. sa Poslovnom Jedinicom Cetinje i Poslovnom Jedinicom Veledrogerija Podgorica.

Za svu robu koju uvoze i plasiraju posjeduju ovlašćenje proizvođača za prodaju i servisiranje, međunarodne Certifikate o kvalitetu itd..

 

PrijavaStatistika

Operativni sistem : Linux s
PHP : 5.4.16
MySQL : 5.5.52-MariaDB
Vrijeme : 08:02
Keširanje : Onemogućen
GZIP : Onemogućen
Članovi : 3
Sadržaj : 61
Broj pregleda članka : 440132

Ko je na sajtu?

Imamo 1 gost na mreži

Web dizajn (web design, izrada sajtova) je vrsta dizajna, u mnogim segmentima srodna grafičkom dizajnu - takođe kombinuje tipografiju, ilustraciju, fotografiju, multimediju. Kao i u grafičkom dizajnu poruku je potrebno oblikovati tako da je prepoznatljiva i razumljiva namijenjenoj publici.

Leksikon

Počeli smo izdavanjem reklamnog kataloga Info koji je izlazio svakog mjeseca u tiražu od 40.000 primjeraka, štampan u punom koloru na kvalitetnom papiru obima 16-32 strane dijeljen u Podgorici od vrata do vrata. Izdali smo 24 broja i sredinom 2009. godine zbog veoma velikih problema sa naplatom potraživanja pauzirali izdavanje do nekih boljih vremena.

Paralelno sa izdavanjem časopisa za koji je naša ekipa radila kompletan posao, dizajn, pripremu za štampu... počeli smo se baviti web dizajnom - izradom internet sajtova.

Anketa

Koliko novca ste spremni odvojiti za sajt?
 

[+]
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • blue color
  • green color