Leksikon d.o.o. - Podgorica

 
Izrada sajta - Planinarsko društvo "Lisa"

Planinarsko društvo Lisa Bijelo PoljeWeb Design

www.pdlisa.me

PHP - CMS, MySql

Projektni zadatak je bio: dizajn, izrada sajta, SEO, postavljanje materijala.

Sajt sadrži brojač posjeta, anketu, kalendar, dinamičku foto i video gaeriju, efektni skroler članaka, najčitanije članke, linkove ...

Prvo masovno organizovanje planinarskih aktivnosti u Bijelom Polju počelo je u proljeće 1964 godine, pod imenom Planinarsko-smučarsko društvo „Jedinstvo“ – Bijelo Polje, koje je bilo organizovano u dvije sekcije – Skijašku i Planinarsku. Pod tim imenom društvo je djelovalo pune 22. godine, izvodeći svoje akcije na teritoriji bivše Jugoslavije, ostvarujući dobre rezultate.

Tokom tog perioda djelovanja u društvu je formirana i planinarska sekcija „LISA“. Zbog sve većeg interesovanja omladine za planinarske akcije, u proljeće 1986 godine, planinarske sekcija „LISA“ se osamostaljuje, formiranjem i registrovanjem novog udruženja pod imenom: Planinarsko Društvo „LISA“ – Bijelo Polje. Društvo kao prvano lice uradilo je i nekoliko preregistracija u skladu sa zakonom i danas djeluje kao Planinarski klub „LISA“ – Bijelo Polje.

Pokretači planinarstva u Bijelom Polju i utemeljivači Planinarskog Društva „LISA“ su:
Počasni Predsjednik Batrić Baćo Rakočević
Miloš Vlahović
 

PrijavaStatistika

Operativni sistem : Linux s
PHP : 5.4.16
MySQL : 5.5.52-MariaDB
Vrijeme : 12:26
Keširanje : Onemogućen
GZIP : Onemogućen
Članovi : 3
Sadržaj : 61
Broj pregleda članka : 438082

Ko je na sajtu?

Imamo 23 gostiju na mreži

Web dizajn (web design, izrada sajtova) je vrsta dizajna, u mnogim segmentima srodna grafičkom dizajnu - takođe kombinuje tipografiju, ilustraciju, fotografiju, multimediju. Kao i u grafičkom dizajnu poruku je potrebno oblikovati tako da je prepoznatljiva i razumljiva namijenjenoj publici.

Leksikon

Počeli smo izdavanjem reklamnog kataloga Info koji je izlazio svakog mjeseca u tiražu od 40.000 primjeraka, štampan u punom koloru na kvalitetnom papiru obima 16-32 strane dijeljen u Podgorici od vrata do vrata. Izdali smo 24 broja i sredinom 2009. godine zbog veoma velikih problema sa naplatom potraživanja pauzirali izdavanje do nekih boljih vremena.

Paralelno sa izdavanjem časopisa za koji je naša ekipa radila kompletan posao, dizajn, pripremu za štampu... počeli smo se baviti web dizajnom - izradom internet sajtova.

Anketa

Koliko novca ste spremni odvojiti za sajt?
 

[+]
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • blue color
  • green color