Leksikon d.o.o. - Podgorica

 
Izrada portala - Putokaz

Portal za ljubitelje života - PutokazWeb Design

www.putokaz.me

PHP - CMS, MySql

Projektni zadatak je bio: konsalting, dizajn, izrada portala, SEO, postavljanje materijala.

Sajt sadrži efektne module za prikaz vijesti na naslovnoj strani. Dinamičan dizajn, boje naslova članaka, logotip ... se mijenjaju za svaku temu posebno. Efektan mega meni. Kursor u obliku logotipa portala...

Planinarsko društvo „Lisa“, u saradnji sa Streličarskim klubom „Target-Jedinstvo“, pokrenulo je časopis i web portal „PUTOKAZ“.

Tematika ovog časopisa je priroda i sport. Pojam priroda se odnosi na sve one teme koje će se baviti zaštitom životne sredine, promovisanjem prirodnih ljepota, razvojem ekologije, zatim promovisanjem rada organizacija i institucija koje se bave očuvanjem prirode.

Sport, kao drugi pravac tematske obrade ovog časopisa, podrazumijeva promociju sportskih organizacija, kao što su planinarenje, speleologija, alpinizam, kajak, biciklizam, paraglajding i drugih, koje svoje aktivnosti vežu za prirodu.

Pored ovih, osnovnih tema, u časopisu će biti zastupljene i razne zanimljivosti koje će privući čitaoce.

Nacionalni parkovi Crne Gore, kao prirodno bogatstvo naše zemlje, biće u velikoj mjeri zastupljeni u ovom časopisu.


 

PrijavaStatistika

Operativni sistem : Linux s
PHP : 5.4.16
MySQL : 5.5.52-MariaDB
Vrijeme : 12:25
Keširanje : Onemogućen
GZIP : Onemogućen
Članovi : 3
Sadržaj : 61
Broj pregleda članka : 438079

Ko je na sajtu?

Imamo 19 gostiju na mreži

Web dizajn (web design, izrada sajtova) je vrsta dizajna, u mnogim segmentima srodna grafičkom dizajnu - takođe kombinuje tipografiju, ilustraciju, fotografiju, multimediju. Kao i u grafičkom dizajnu poruku je potrebno oblikovati tako da je prepoznatljiva i razumljiva namijenjenoj publici.

Leksikon

Počeli smo izdavanjem reklamnog kataloga Info koji je izlazio svakog mjeseca u tiražu od 40.000 primjeraka, štampan u punom koloru na kvalitetnom papiru obima 16-32 strane dijeljen u Podgorici od vrata do vrata. Izdali smo 24 broja i sredinom 2009. godine zbog veoma velikih problema sa naplatom potraživanja pauzirali izdavanje do nekih boljih vremena.

Paralelno sa izdavanjem časopisa za koji je naša ekipa radila kompletan posao, dizajn, pripremu za štampu... počeli smo se baviti web dizajnom - izradom internet sajtova.

Anketa

Koliko novca ste spremni odvojiti za sajt?
 

[+]
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • blue color
  • green color