Leksikon d.o.o. - Podgorica

 
Izrada portala - Kamp Ernesto Če Gevara

Camp CheWeb Design

www.camp-che.me

PHP - CMS, MySql

Projektni zadatak je bio: izrada sajta na osnovu dizajnerskih rješenja naručioca posla i ažuriranje sajta

Sajt sadrži efektne module za prikaz vijesti na naslovnoj strani, kalendar događaja, formular za regrutaciju, dinamička foto i video galerija...

U vremenu u kome su revolucije već odavno pojele svu svoju djecu a ideologoijama obesmislile baš sve njihove vizije, a konformizam postao apsolutna svrha postojanja, nameće se jednostavno pitanje – ima li medju nama živih?

Pogrešno tumačeni mitovi kroz vrijeme su oslijepili svoje sljedbenike, ostavljajući ih na milost i nemilost intelektualcima koji su i sami postali potrošna roba, bez šanse da daju nova tumačenja, jer u vremenima u kojima zivimo, sve se već dogodilo…

Smrt je obesmislila život. Život je obesmislio smrt.

 

PrijavaStatistika

Operativni sistem : Linux s
PHP : 5.4.16
MySQL : 5.5.52-MariaDB
Vrijeme : 12:30
Keširanje : Onemogućen
GZIP : Onemogućen
Članovi : 3
Sadržaj : 61
Broj pregleda članka : 438095

Ko je na sajtu?

Imamo 38 gostiju na mreži

Web dizajn (web design, izrada sajtova) je vrsta dizajna, u mnogim segmentima srodna grafičkom dizajnu - takođe kombinuje tipografiju, ilustraciju, fotografiju, multimediju. Kao i u grafičkom dizajnu poruku je potrebno oblikovati tako da je prepoznatljiva i razumljiva namijenjenoj publici.

Leksikon

Počeli smo izdavanjem reklamnog kataloga Info koji je izlazio svakog mjeseca u tiražu od 40.000 primjeraka, štampan u punom koloru na kvalitetnom papiru obima 16-32 strane dijeljen u Podgorici od vrata do vrata. Izdali smo 24 broja i sredinom 2009. godine zbog veoma velikih problema sa naplatom potraživanja pauzirali izdavanje do nekih boljih vremena.

Paralelno sa izdavanjem časopisa za koji je naša ekipa radila kompletan posao, dizajn, pripremu za štampu... počeli smo se baviti web dizajnom - izradom internet sajtova.

Anketa

Koliko novca ste spremni odvojiti za sajt?
 

[+]
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • blue color
  • green color