Leksikon d.o.o. - Podgorica

 
Izrada sajta - Biblioteka Kotor PDF Štampa El. pošta

Biblioteka KotorWeb Design

www.bibliotekakotor.me

PHP - CMS, MySql

Projektni zadatak je bio: dizajn logotipa, programiranje, dizajn, seo...

Sajt sadrži flash animaciju, kalendar, brojač posjeta, rss news modul, anketu, modul za analitiku, kalendar, linkove...

Izrada sajta za Biblioteku Kotor

Gradska biblioteka Kotor pri Centru za kulturu Kotor i Dubrovačke knjižnice, Dubrovnik sa partnerima: NVO Prostory, Podgorica  i Matica hrvatska, ogranak u Dubrovniku, nastavljaju realizaciju projekta Dubrovnik i Kotor – Gradovi i knjige  u oblasti kulture, koji finansira Evropska Unija iz sredstava odobrenih za prekogranični program Hrvatska – Crna Gora u okviru instrumenata za predpristupnu podršku (IPA) / Cross-Border Programme Croatia-Montenegro under the Instrument for Pre-Accession Assistance (IPA) Component II, allocations for 2007 and 2008.

 

PrijavaStatistika

Operativni sistem : Linux s
PHP : 5.4.16
MySQL : 5.5.52-MariaDB
Vrijeme : 12:27
Keširanje : Onemogućen
GZIP : Onemogućen
Članovi : 3
Sadržaj : 61
Broj pregleda članka : 438085

Ko je na sajtu?

Imamo 27 gostiju na mreži

Web dizajn (web design, izrada sajtova) je vrsta dizajna, u mnogim segmentima srodna grafičkom dizajnu - takođe kombinuje tipografiju, ilustraciju, fotografiju, multimediju. Kao i u grafičkom dizajnu poruku je potrebno oblikovati tako da je prepoznatljiva i razumljiva namijenjenoj publici.

Leksikon

Počeli smo izdavanjem reklamnog kataloga Info koji je izlazio svakog mjeseca u tiražu od 40.000 primjeraka, štampan u punom koloru na kvalitetnom papiru obima 16-32 strane dijeljen u Podgorici od vrata do vrata. Izdali smo 24 broja i sredinom 2009. godine zbog veoma velikih problema sa naplatom potraživanja pauzirali izdavanje do nekih boljih vremena.

Paralelno sa izdavanjem časopisa za koji je naša ekipa radila kompletan posao, dizajn, pripremu za štampu... počeli smo se baviti web dizajnom - izradom internet sajtova.

Anketa

Koliko novca ste spremni odvojiti za sajt?
 

[+]
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • blue color
  • green color