Leksikon d.o.o. - Podgorica

 
Izrada sajta - BRAINSTORMING - škola učenja - Podgorica PDF Štampa El. pošta

BRAINSTORMING - škola učenjaWeb Design

www.skolaucenja.me

PHP - CMS, MySql

Projektni zadatak je bio: dizajn, konsalting, programiranje, optimizacija za pretraživače.

Izrada sajta za IQ Centra  BRAINSTORMING - škola učenja bazirana na savremenim naučnim saznanjima i dostignućima u oblasti intelektualnog razvoja.

Obuhvata treninge pamćenja, brzog čitanja, mišljenja i učenja. Treninzi se realizuju tokom 3 mjeseca kroz 2 susreta nedeljno u trajanju od po 90 minuta. Na ovoj web adresi se možete upoznati sa sadržajem programa i pojedinačnim treninzima i na taj način steći potpun uvid u ono što Škola nudi. Predavanja su organizovana u poslijepodnevnim časovima i sav radni materijal je obezbijeđen.

 

PrijavaStatistika

Operativni sistem : Linux s
PHP : 5.4.16
MySQL : 5.5.52-MariaDB
Vrijeme : 12:26
Keširanje : Onemogućen
GZIP : Onemogućen
Članovi : 3
Sadržaj : 61
Broj pregleda članka : 438080

Ko je na sajtu?

Imamo 21 gostiju na mreži

Web dizajn (web design, izrada sajtova) je vrsta dizajna, u mnogim segmentima srodna grafičkom dizajnu - takođe kombinuje tipografiju, ilustraciju, fotografiju, multimediju. Kao i u grafičkom dizajnu poruku je potrebno oblikovati tako da je prepoznatljiva i razumljiva namijenjenoj publici.

Leksikon

Počeli smo izdavanjem reklamnog kataloga Info koji je izlazio svakog mjeseca u tiražu od 40.000 primjeraka, štampan u punom koloru na kvalitetnom papiru obima 16-32 strane dijeljen u Podgorici od vrata do vrata. Izdali smo 24 broja i sredinom 2009. godine zbog veoma velikih problema sa naplatom potraživanja pauzirali izdavanje do nekih boljih vremena.

Paralelno sa izdavanjem časopisa za koji je naša ekipa radila kompletan posao, dizajn, pripremu za štampu... počeli smo se baviti web dizajnom - izradom internet sajtova.

Anketa

Koliko novca ste spremni odvojiti za sajt?
 

[+]
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • blue color
  • green color