Leksikon d.o.o. - Podgorica

 
Izrada sajta - Eko Borsa - Podgorica PDF Štampa El. pošta

Ekoborsa - PodgoricaWeb Design

www.ekoborsa.me

PHP - CMS, MySql

Projektni zadatak je bio: programiranje i izrada sajta po zadatom dizajnu. seo

Izrada sajta za Eko Borsa d.o.o. - Podgorica

Eko Borsa Vam nudi kese za plasman robe koje nisu napravljene da se jednom iskoriste i bace, već da se koriste kao sredstvo za reklamu Vaše firme, dizajnirane da promovišu Vaše ime i Vašu robu.

Eko Borsa pretvara potrošačke kese u pokretne izloge!

Pored toga, Eko Borsa koristi materijale koji su ekološki prihvatljivi (biorazgradivi) i koji daju modernu i “trendi”  notu Vašem pakovanju. U skladu sa standardima koji su već široko prihvaćeni u EU, osnovni materijal od koga su naše kese napravljene je PAPIR. Velika većina poznatih imena iz svijeta mode, velike robne kuće i trgovački lanci  već odavno koriste papirne kese kao osnovni vid ambalaže.

Priključite se ovom talasu, budite i Vi moderni i „eko“!

 

PrijavaStatistika

Operativni sistem : Linux s
PHP : 5.4.16
MySQL : 5.5.56-MariaDB
Vrijeme : 17:25
Keširanje : Onemogućen
GZIP : Onemogućen
Članovi : 3
Sadržaj : 61
Broj pregleda članka : 443384

Ko je na sajtu?

Imamo 3 gostiju na mreži

Web dizajn (web design, izrada sajtova) je vrsta dizajna, u mnogim segmentima srodna grafičkom dizajnu - takođe kombinuje tipografiju, ilustraciju, fotografiju, multimediju. Kao i u grafičkom dizajnu poruku je potrebno oblikovati tako da je prepoznatljiva i razumljiva namijenjenoj publici.

Leksikon

Počeli smo izdavanjem reklamnog kataloga Info koji je izlazio svakog mjeseca u tiražu od 40.000 primjeraka, štampan u punom koloru na kvalitetnom papiru obima 16-32 strane dijeljen u Podgorici od vrata do vrata. Izdali smo 24 broja i sredinom 2009. godine zbog veoma velikih problema sa naplatom potraživanja pauzirali izdavanje do nekih boljih vremena.

Paralelno sa izdavanjem časopisa za koji je naša ekipa radila kompletan posao, dizajn, pripremu za štampu... počeli smo se baviti web dizajnom - izradom internet sajtova.

Anketa

Koliko novca ste spremni odvojiti za sajt?
 

[+]
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • blue color
  • green color