Leksikon d.o.o. - Podgorica

 
Izrada sajta - Eminent - Podgorica PDF Štampa El. pošta

Eminent - PodgoricaWeb Design

www.eminent.me

PHP - CMS, MySql

Projektni zadatak je bio: programiranje, dizajn, seo...

Sajt sadrži plutajuce tabove na naslovnoj strani, kontakt formular, konvertor valuta, vremensku prognozu, brojač posjeta, modul za analitiku, kalendar...

Izrada sajta za Eminent d.o.o. - Podgorica

D.o.o. "EMINENT" Podgorica je privatno preduzeće sa ograničenom odgovornošću za proizvodnju, inženjering, promet i usluge. Osnovano je 1991. godine sa sjedištem u Podgorici.

Zvanični je distributer fabrike TYCO ELECTRONICS RAYCHEM GMBH (svjetski lider za  kablovski pribor, odvodnike prenapona, izolatore, izolacioni materijal i sl.). Ima dobru poslovnu saradnju sa fabrikama SCHNEIDER, SIEMENS (srednjenaponske opreme u SF6 tehnici i niskonaponske opreme), ENDRESS (agregati).

U proteklih 10 godina Eminent d.o.o. je  projektovala i instalirala preko 200 trafostanica - više nego sve ostale firme u Crnoj Gori zajedno.

Osnovna djelatnost preduzeća je: projektovanje, nabavka, isporuka i montaža trafostanica, i trgovina na veliko elekto-opremom za industrijsku i široku potrošnju.

 

PrijavaStatistika

Operativni sistem : Linux s
PHP : 5.4.16
MySQL : 5.5.52-MariaDB
Vrijeme : 08:02
Keširanje : Onemogućen
GZIP : Onemogućen
Članovi : 3
Sadržaj : 61
Broj pregleda članka : 440133

Ko je na sajtu?

Imamo 2 gostiju na mreži

Web dizajn (web design, izrada sajtova) je vrsta dizajna, u mnogim segmentima srodna grafičkom dizajnu - takođe kombinuje tipografiju, ilustraciju, fotografiju, multimediju. Kao i u grafičkom dizajnu poruku je potrebno oblikovati tako da je prepoznatljiva i razumljiva namijenjenoj publici.

Leksikon

Počeli smo izdavanjem reklamnog kataloga Info koji je izlazio svakog mjeseca u tiražu od 40.000 primjeraka, štampan u punom koloru na kvalitetnom papiru obima 16-32 strane dijeljen u Podgorici od vrata do vrata. Izdali smo 24 broja i sredinom 2009. godine zbog veoma velikih problema sa naplatom potraživanja pauzirali izdavanje do nekih boljih vremena.

Paralelno sa izdavanjem časopisa za koji je naša ekipa radila kompletan posao, dizajn, pripremu za štampu... počeli smo se baviti web dizajnom - izradom internet sajtova.

Anketa

Koliko novca ste spremni odvojiti za sajt?
 

[+]
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • blue color
  • green color