Leksikon d.o.o. - Podgorica

 
Izrada sajta za Hemko d.o.o. - Podgorica PDF Štampa El. pošta

Sajt za Hemko d.o.o. - Podgoricawww.hemko.net

PHP - CMS, VirtuaMart, Flash, MySQL

Projektni zadatak je bio: konsalting, dizajn, programiranje, unos i programiranje baze proizvoda, SEO.

Sajt sadrži: pretragu, brojač posjeta, vremensku prognozu, konvertor valuta, katalog proizvoda sa moćnošću organizovanja online prodavnice, satelitski snimak lokacije

Virtuelna prodavnica. Mogućnost unosa kompletnih podataka za svaki proizvod. Cijena sa i bez PDV-a, količina u pakovanju, kratak i opširniji opis proizvoda sa fotografijama, povezan sa magacinskom bazom podataka omogućije online narudžbu i automatsko ažuriranje...

Validiran XHTML i CSS.  SEO.

 

PrijavaStatistika

Operativni sistem : Linux s
PHP : 5.4.16
MySQL : 5.5.52-MariaDB
Vrijeme : 12:29
Keširanje : Onemogućen
GZIP : Onemogućen
Članovi : 3
Sadržaj : 61
Broj pregleda članka : 438090

Ko je na sajtu?

Imamo 32 gostiju na mreži

Web dizajn (web design, izrada sajtova) je vrsta dizajna, u mnogim segmentima srodna grafičkom dizajnu - takođe kombinuje tipografiju, ilustraciju, fotografiju, multimediju. Kao i u grafičkom dizajnu poruku je potrebno oblikovati tako da je prepoznatljiva i razumljiva namijenjenoj publici.

Leksikon

Počeli smo izdavanjem reklamnog kataloga Info koji je izlazio svakog mjeseca u tiražu od 40.000 primjeraka, štampan u punom koloru na kvalitetnom papiru obima 16-32 strane dijeljen u Podgorici od vrata do vrata. Izdali smo 24 broja i sredinom 2009. godine zbog veoma velikih problema sa naplatom potraživanja pauzirali izdavanje do nekih boljih vremena.

Paralelno sa izdavanjem časopisa za koji je naša ekipa radila kompletan posao, dizajn, pripremu za štampu... počeli smo se baviti web dizajnom - izradom internet sajtova.

Anketa

Koliko novca ste spremni odvojiti za sajt?
 

[+]
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • blue color
  • green color