Leksikon d.o.o. - Podgorica

 
Izrada sajta - Apartmani Herceg Novi PDF Štampa El. pošta

Apartmani Herceg NoviWeb Design

www.hnoviapartmani.me

FLASH, XML, CMS

Projektni zadatak je bio: programiranje, dizajn, seo...

Sajt je kompletan urađen u flešu... Zbog brzine učitavanja napravljen je na xml platformi i postavljen na serverru program za uređivanje sajta - CMS Virtuelni animirani CD plejer...

Izrada sajta za apartmane Herceg Novi

Apartmani Jelena Herceg Novi. Miran kraj, svaki apartman je klimatizovan, opremljen satelitskom televizijom, posebno kupatilo sa vodom non-stop, parking, kuhinja...

 

PrijavaStatistika

Operativni sistem : Linux s
PHP : 5.4.16
MySQL : 5.5.52-MariaDB
Vrijeme : 12:26
Keširanje : Onemogućen
GZIP : Onemogućen
Članovi : 3
Sadržaj : 61
Broj pregleda članka : 438083

Ko je na sajtu?

Imamo 24 gostiju na mreži

Web dizajn (web design, izrada sajtova) je vrsta dizajna, u mnogim segmentima srodna grafičkom dizajnu - takođe kombinuje tipografiju, ilustraciju, fotografiju, multimediju. Kao i u grafičkom dizajnu poruku je potrebno oblikovati tako da je prepoznatljiva i razumljiva namijenjenoj publici.

Leksikon

Počeli smo izdavanjem reklamnog kataloga Info koji je izlazio svakog mjeseca u tiražu od 40.000 primjeraka, štampan u punom koloru na kvalitetnom papiru obima 16-32 strane dijeljen u Podgorici od vrata do vrata. Izdali smo 24 broja i sredinom 2009. godine zbog veoma velikih problema sa naplatom potraživanja pauzirali izdavanje do nekih boljih vremena.

Paralelno sa izdavanjem časopisa za koji je naša ekipa radila kompletan posao, dizajn, pripremu za štampu... počeli smo se baviti web dizajnom - izradom internet sajtova.

Anketa

Koliko novca ste spremni odvojiti za sajt?
 

[+]
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • blue color
  • green color