Leksikon d.o.o. - Podgorica

 
Izrada sajta - Džudo klub "Stara Varoš" - Podgorica PDF Štampa El. pošta

Judo/Ju Jitsu klub "Stara Varoš" - PodgoricaWeb Design

www.jokmanovic-academy.me/judo/

PHP - CMS, MySql

Projektni zadatak je bio: konsalting, dizajn, programiranje, optimizacija za pretraživače.

Sajt sadrži: muziku, veliki broj video klipova, foto galeriju, vremensku prognozu, flash slide show, brojač posjeta, anketu, kontakt formular, poziciju kluba na Google mapi, link ka stranici grupe na Fejsbuku, fotografije 15 nasumičnih članova grupe ...

Veoma zahtjevan sajt za Džudo klub "Stara Varoš" iz Podgorice. Softver za uređivanje sajta je postavljen na serveru pa klijent može sam uređivati sajt.

 

PrijavaStatistika

Operativni sistem : Linux s
PHP : 5.4.16
MySQL : 5.5.52-MariaDB
Vrijeme : 12:24
Keširanje : Onemogućen
GZIP : Onemogućen
Članovi : 3
Sadržaj : 61
Broj pregleda članka : 438077

Ko je na sajtu?

Imamo 16 gostiju na mreži

Web dizajn (web design, izrada sajtova) je vrsta dizajna, u mnogim segmentima srodna grafičkom dizajnu - takođe kombinuje tipografiju, ilustraciju, fotografiju, multimediju. Kao i u grafičkom dizajnu poruku je potrebno oblikovati tako da je prepoznatljiva i razumljiva namijenjenoj publici.

Leksikon

Počeli smo izdavanjem reklamnog kataloga Info koji je izlazio svakog mjeseca u tiražu od 40.000 primjeraka, štampan u punom koloru na kvalitetnom papiru obima 16-32 strane dijeljen u Podgorici od vrata do vrata. Izdali smo 24 broja i sredinom 2009. godine zbog veoma velikih problema sa naplatom potraživanja pauzirali izdavanje do nekih boljih vremena.

Paralelno sa izdavanjem časopisa za koji je naša ekipa radila kompletan posao, dizajn, pripremu za štampu... počeli smo se baviti web dizajnom - izradom internet sajtova.

Anketa

Koliko novca ste spremni odvojiti za sajt?
 

[+]
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • blue color
  • green color