Leksikon d.o.o. - Podgorica

 
Izrada sajta - Klima M - Podgorica PDF Štampa El. pošta

Sajt za Klima M - Podgorica PHP - CMS, MySql

www.klima-m.com

Projektni zadatak je bio: konsalting, programiranje, obrada i fotografija, unos i traženje relevantnih podataka, optimizacija za pretraživače.

Sajt sadrži: Foto slideshow, kontakt formular, anketu, modul za črsto postavljana pitanja, foto galeriju, interfejs za prijavu i registraciju korisnika, vremensku prognozu.

Dizajn sajta je urađen na osnovu vizuelnog identiteta firme.

Za podgoričku firmu Klima M, kompletan sajt i veliki dio podataka o klimatizaciji, ventilaciji i klimatizacionim sistemima smo sami pronašli na sajtovima proizvođača čija je firma zastupnik. Veliki broj posjeta i visoko rangiranje na Googlu pokazuje da smo ispunili glavni zadatak  - optimizaciju sajta za pretraživače.

Validiran XHTML i CSS.

 

PrijavaStatistika

Operativni sistem : Linux s
PHP : 5.4.16
MySQL : 5.5.52-MariaDB
Vrijeme : 12:30
Keširanje : Onemogućen
GZIP : Onemogućen
Članovi : 3
Sadržaj : 61
Broj pregleda članka : 438094

Ko je na sajtu?

Imamo 36 gostiju na mreži

Web dizajn (web design, izrada sajtova) je vrsta dizajna, u mnogim segmentima srodna grafičkom dizajnu - takođe kombinuje tipografiju, ilustraciju, fotografiju, multimediju. Kao i u grafičkom dizajnu poruku je potrebno oblikovati tako da je prepoznatljiva i razumljiva namijenjenoj publici.

Leksikon

Počeli smo izdavanjem reklamnog kataloga Info koji je izlazio svakog mjeseca u tiražu od 40.000 primjeraka, štampan u punom koloru na kvalitetnom papiru obima 16-32 strane dijeljen u Podgorici od vrata do vrata. Izdali smo 24 broja i sredinom 2009. godine zbog veoma velikih problema sa naplatom potraživanja pauzirali izdavanje do nekih boljih vremena.

Paralelno sa izdavanjem časopisa za koji je naša ekipa radila kompletan posao, dizajn, pripremu za štampu... počeli smo se baviti web dizajnom - izradom internet sajtova.

Anketa

Koliko novca ste spremni odvojiti za sajt?
 

[+]
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • blue color
  • green color